Hässleholms kommun

Europa Direkt

Välkommen att få veta mer om Europeiska unionen och delta i ett samtal om unionens framtid!

EU-flaggan och texten Europa Direkt Hässleholm

Det här är Europa Direkt

EUROPA DIREKT Hässleholm är medlem av Europa Direkt-nätverket i Sverige, och det i sin tur är en del av ett EU-omfattande nätverk. Kontoren sprider information om EU på plats och ger människor möjlighet att delta i samtal om EU:s framtid. Nätverket administreras av Europeiska kommissionen.

Europa Direkt-nätverket

Mer information om kontoren i Sverige och i övriga medlemsländer i EU Länk till annan webbplats.

Detta kan Europa Direkt Hässleholm hjälpa dig med

Du kan vända dig till oss med frågor om EU:s politik, program och prioriteringar, och delta i aktiviteter som rör EU:s framtid. Vi hjälper till att svara på dina frågor, söka information och tillhandahåller gratis informationsmaterial om aktuella Europafrågor. Vi kan också hjälpa dig när du vill komma i kontakt med EU:s institutioner eller föra fram dina åsikter om EU-samarbetet. Varje månad skickar vi ut ett nyhetsbrev med våra aktiviteter och aktuella EU-nyheter.

Prenumerera på nyhetsbrevet Länk till annan webbplats.
Publikationer och EU-länkar
Europa Direkts nyhetsbrev

Föreläsningar och debatter

Vi besöker även skolor där vi anordnar presentationer och diskussioner om EU och delar ut broschyrer och andra publikationer. Alla våra tjänster är gratis för dem som deltar. Vi erbjuder däremot ingen juridisk rådgivning eller tolkning av EU:s lagstiftning.

Vill du att vi kommer ut till din skola, förening eller organisation och föreläser om EU? Eller vill du anordna ett evenemang med EU-anknytning tillsammans med oss? Tveka inte att höra av dig, vi samarbetar gärna med olika aktörer!

För vem?

Europa Direkt Hässleholm är till för alla invånare i kommunerna Bromölla, Hässleholm, Hörby, Höör, Kristianstad, Osby, Perstorp och Östra Göinge. Vi vänder oss särskilt till dig som är ung eller arbetar med ungdomar.

 

Kontakt

Boka ett möte med oss! Vi har öppet:

Måndag - fredag, klockan 9-17.

Besöksadress

Norra stationsgatan 8 B

281 48 Hässleholm

Verksamhetsansvarig

Alice Agnéus

Telefon: 0705-53 54 99

E-post: alice.agneus@hassleholm.se

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: