Hässleholms Gymnasium

Postadress

Hässleholms kommun

Barn- och utbildningsförvaltningen

Hässleholms Gymnasium

281 80 Hässleholm

 

Besöksadress

Hässleholms Gymnasium

Väpnaregatan 13 c

281 50 Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00


 

Verksamhetschef

Jan-Olof Olofsson

Telefon: 0451-26 85 37

Skicka meddelande till

Gymnasium

Logga in:            

Logga in på Schoolsoft
  • Ingen giltig användare vald.

Välkommen till Hässleholms gymnasium. Vi utbildar elever i en trygg och kreativ studiemiljö. Vi har välutbildade och engagerade medarbetare och ett stort kursutbud, som ger många kombinationsmöjligheter. Vi rustar elever för arbetslivet och fortsatta studier.

Våra välkända gymnasieskolor Hässleholms Tekniska Skola (HTS) och Jacobsskolan är samlade under det gemensamma namnet Hässleholms Gymnasium. Vårt mål är att våra elever ska få mycket goda kunskaper i en trygg och kreativ studiemiljö.

Hässleholms Tekniska Skola (HTS)

Jacobsskolan

 

Vi har välutbildade och engagerade medarbetare. Vi har också ett stort kursutbud, som ger många kombinationsmöjligheter. Vi samarbetar med arbetsplatser, högskolor och universitet i regionen. Här på Hässleholms Gymnasium skapar vi de bästa förutsättningarna både för en god start i arbetslivet och för fortsatta studier vid svenska eller internationella universitet och högskolor.


Gymnasieskola för elever med särskilda behov

Norrängsskolan är en gymnasieskola för elever med särskilda behov. Skolan har en lång tradition av att utbilda och vägleda elever till kunskap och självständighet. Vi är stolta att kunna erbjuda en skolgång som är resurs-, erfarenhets- och kunskapsrik.

Norrängsskolan


Sidan uppdaterades 2020-10-19