Öppet hus och gymnasiemässa

Välkommen på digital gymnasiemässa 6 oktober. Då får du träffa lärare och elever, veta mer om våra utbildningar och titta på skolornas lokaler. På kvällen är föräldrar välkomna att besöka mässan.

Öppet hus på Hässleholms gymnasieskolor, bilden föreställer skolornas entréer.

Digital gymnasiemässa 2021

I år blir mässan digital! Vi sänder live från HTS och Jacobsskolan den 6 oktober. Elever i Hässleholms kommun besöker mässan under dagen från sitt klassrum. På kvällen kan du besöka mässan tillsammans med en förälder.

 

På mässan får du veta mer om våra utbildningar från kunniga lärare och gymnasieelever på programmen. Var 30e minut får du en kort information om programmen och däremellan kan du läsa om utbildningarna och om vad tidigare elever sagt om programmen. Du kan också titta på bilder från programmen och gå runt på skolan med hjälp av en digital rundvandring.


Besöker mässan från din skola

Om du är elev på någon av grundskolorna i Hässleholms kommun kommer du och dina klasskompisar besöka mässan från ert klassrum. På kvällen kan du besöka mässan hemifrån tillsammans med dina föräldrar.


Tid och plats

6 oktober 2021

När det närmar sig kan du hitta schema och information om gymnasiemässan på www.hassleholmsgymnasium.se Länk till annan webbplats..

Mer information

Om du vill veta mer om mässan är du välkommen att kontakta Linda Färdig, kommunikatör.

Sidan uppdaterades