Öppet hus och gymnasiemässa

Välkommen på digitalt öppet hus på Hässleholms tekniska skola HTS och Jacobsskolan 14 april. Du får träffa lärare och elever och titta på skolornas lokaler.

Öppet hus på Hässleholms gymnasieskolor, bilden föreställer skolornas entréer.

Du väljer vilket program du vill besöka och klickar på den länken. Du kan byta mellan programmen som du själv vill under kvällen.


Vi använder oss av Teams. När du klickar på länken får du fråga om du vill öppna i Teams, ladda ner Windows-appen eller fortsätta i webbläsaren. Välj "Fortsätt i den här webbläsaren". Teams fungerar bara i Microsoft Edge eller Google Chrome. Om du inte har någon av dessa webbläsare kommer du att bli ombedd att ladda hem Teams på din mobil eller dator. Teams är gratis att ladda hem och du kan ansluta till mötet som gäst och behöver inte skaffa något konto.


Följ sen instruktionen på skärmen. Du skriver in ditt namn och väljer om du ska ha ljud och kamera påslagen. Tänk på att ha ljudet avstängt när du ansluter. Du kan sätta på det senare om du vill ställa en fråga.


I mötet kan du räcka upp handen om du vill ställa en fråga eller skriva i chatten. Frågor som du skriver där kan ses av alla i mötet.


Länkarna hittar du nedan under respektive skola. Länkarna publiceras inte fören det öppna huset startar.


Microsoft Teams, instruktioner för att ansluta till Teams utan konto Länk till annan webbplats.

Mer information

Om du vill veta mer om mässan är du välkommen att kontakta Linda Färdig, kommunikatör.

Sidan uppdaterades