Hässleholms kommun

Varmvattenbadet

Mjuka upp leder och muskler i varma, sköna bad på Hässleholmsgårdens rekreationsbad. Badet är främst till för handikappföreningar och remissgrupper. Vid vissa tillfällen erbjuder vi morgontider för allmänheten samt plats i vattengymnastikgrupper.

En tjej ligger i vattnet och sparkar med benen

Varmvattenbadet, Hässleholmsgården. Foto: Sarah Berg

Terminen med morgondopp förlängs med två extra tillfällen i april!

Terminen förlängs för varmbadets populära morgondopp på Hässleholmsgården. Med 34-gradigt vatten och en härlig miljö med lugn musik och dämpad belysning får du en härlig start på dagen som gör nytta för både kropp och knopp! Som avslutning kryper du in i den varma sköna bastun en stund!

När: Torsdagarna 18 januari, 1 februari, 15 februari, 29 februari, 14 mars och 28 mars mellan klockan 07.15-08.45. NYHET! De två extra tillfällena är den 11 april samt 25 april!

Pris: 80 kronor per person och tillfälle. Du kan också köpa 10-kort för 640 kronor som även gäller för badentré till alla simhallarna i Hässleholms kommun.

Anmälan: Du måste förboka din plats på telefon 0451-26 82 33 senast dagen innan klockan 15! Det är begränsat antal platser - så först till kvarn!

Välkommen!

Boka anläggningen för egna arrangemang

Föreningar och privatpersoner kan hyra hela varmvattenbadet för egna arrangemang.

Bassängen är 4 gånger 9 meter och djupet varierar från 1,25 - 1,45 meter. Maxantal är 15 personer.

Passa på att kombinera ett bad med sköna promenader längs fina motionsspår i bokskogarna runt Hässleholmsgården. Här finns också utegym för den som vill ha lite extra träning. Kanske något för kompisgänget eller en samling med din förening?

Hitta hit

Adress: Hässleholmsgården, Hovdalavägen 303, Hässleholm

Med buss

Åk med fördel med stadsbuss 1 som stannar vid hållplats Hässleholmsgården. Härifrån är det endast några hundra meter att promenera till varmbadet.

Med bil

Hässleholmsgården ligger centralt, endast cirka 1 1/2 kilometer från centrala Hässleholm. Hässleholmsgården är en populär mötesplats och motionscentral med gott om plats att parkera din bil gratis.

Kontakt

Telefon: 0451-26 82 31 eller 26 82 33

E-post: hassleholmsgarden@hassleholm.se

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: