Hässleholms kommun

Varmvattenbadet

Mjuka upp leder och muskler i varma, sköna bad på Hässleholms-gårdens rekreationsbad. Badet är främst till för handikappföreningar och remissgrupper. Vid vissa tillfällen erbjuder vi morgontider för allmänheten samt plats i vattengymnastikgrupper.

Morgondopp i höst

Tre torsdagar i höst fram till jul har du möjlighet att boka plats till ett avkopplande morgondopp. Det 34-gradiga vattnet gör gott för kroppens alla muskler och leder, och miljön i varmbadet med lugn musik och dämpad belysning gör sitt till för att du ska få en skön start på dagen. Bastun står uppvärmd som en härlig avslutning.

Tider: Varannan torsdag med start vecka 47 mellan klockan 7.15-8.45 på följande datum:

  • 24 november
  • 8 december
  • 22 december

Pris: 60 kronor per person och tillfälle. Endast kontant betalning!

Anmälan: Välkommen att förboka din plats på telefon 0451-26 82 33 senast dagen innan klockan 15! Det är begränsat antal platser och först till kvarn!

Välkommen!

Boka anläggningen för egna arrangemang

Föreningar och privatpersoner kan hyra hela varmvattenbadet för egna arrangemang.

Bassängen är 4 gånger 9 meter och djupet varierar från 1,25 - 1,45 meter. Maxantal är 15 personer.

Passa på att kombinera ett bad med sköna promenader längs fina motionsspår i bokskogarna runt Hässleholmsgården. Här finns också utegym för den som vill ha lite extra träning. Kanske något för kompisgänget eller en samling med din förening?

Hitta hit

Adress: Hovdalavägen 303, Hässleholm

Med buss

Åk med fördel med stadsbuss 1 som stannar vid hållplats Hässleholmsgården. Härifrån är det endast några hundra meter att promenera till varmbadet.

Med bil

Hässleholmsgården ligger centralt, endast cirka 1 1/2 kilometer från centrala Hässleholm. Hässleholmsgården är en populär mötesplats och motionscentral med gott om plats att parkera din bil gratis.

Kontakt

Telefon: 0451-26 82 31 eller 26 82 33.

E-post: hassleholmsgarden@hassleholm.se

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Uppdaterad: