Organisationsnr: 212000-0985

Lena Widarsson

Enhetschef

Sara Martinsson

Restauranger och matsalar för äldre

I Hässleholms kommun tillagar och levererar vi välsmakande, näringsriktiga och kvalitetssäkrade måltider.

Matsedel

Du kan själv se matsedeln för våra äldreboenden, för den mat som levereras till dig som har hemtjänst, samt matsedel för våra restauranger (som finns på Sjögläntan, Bokeberg och Ehrenborg).

Se matsedel för våra restauranger Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Se matsedel för ordinärt boende (hemtjänst) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Se matsedel för särskilt boende Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gäster i restauranger och matsalar

Tyvärr får vi inte servera mat till vem som helst i våra matsalar. Det är en bestämmelse som styrs av konkurrenslagen. Du varmt välkommen att äta hos oss om du är:

• Pensionär*
  • (då får även dina medföljande anhöriga äta hos oss).
  • Anställd i Hässleholms kommun
  • Förtroendevald i Hässleholms kommun
  • Anhörig** på besök på ett särskilt boende
  • Personer med anknytning till omsorgsförvaltningen i Hässleholms kommun

Måltidspriser i restaurangerna:

Priser gäller från 1 januari 2022:

• 62 kronor för pensionärer.
  • 75 kronor för kommunanställda, förtroendevalda, anhöriga samt personer med anknytning till omsorgsförvaltningen i Hässleholms kommun.

* Om du är 65 år eller äldre kan du behöva visa din legitimation. Ta med dig ditt pensionärsintyg från Pensionsmyndigheten, om du har allmän pension.

** Berätta för personalen på boendet att du ska äta med din anhöriga, så meddelar de måltidspersonalen.