Hässleholms kommun

Jobb och arbetsmarknad

Nya yrkes- och utbildningsträffar

Nu finns det information om fler yrkes- och utbildningsträffar som kommer att hållas under våren 2024.

Dummybild

Information om yrkes- och utbildningsträffar

Du kanske är utan arbete eller är intresserad av ett karriärbyte. Välkommen till arbetsmarknadsenhetens yrkes- och utbildningsträffar. Till våra informationsträffar kommer olika arbetsgivare och utbildningsanordnare och informerar om nya möjligheter för dig.

Genom att komma till informationsträffarna kan du få mer information om möjligheterna och vad det kan innebära för just dig.

Varmt välkommen!

Nya träffar under våren 2024

Under våren 2024 har det redan hunnit hållas flera yrkes- och utbildningsträffar. Om du inte haft möjlighet att besöka någon tidigare finns det nu fler chanser. Genom att klicka på knappen nedanför denna text kan du läsa mer om yrkes- och utbildningsträffarna.

–Det bästa med våra våra Yrkes- och utbildningsträffar är att vi har något för alla. Och det är en utmärkt chans att få mer information direkt från arbetsgivaren, säger Emma-Sofie, arbetsmarknadscoach på arbetsmarknadsenheten.

Kanske är du intresserad av att lära dig mer om en lokalvårdsutbildning, eller av att arbeta inom kriminalvården eller trädgårdsbranschen, eller som målare eller komfortoperatör. Yrkes- och utbildningsträffarna hålls på tisdagar under maj och juni.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: