Hässleholms kommun

Välkommen till HUMOR

Fritidsföreningen HUMOR är en personalförening för de som är anställda av Hässleholms kommun, förtroendevalda och dess pensionärer. Genom ditt medlemskap i HUMOR som kostar 150 kronor per år, får du olika medlemsförmåner.

Föreningens målsättning och uppgift är att på bästa möjliga sätt positivt påverka de anställdas trivsel, välbefinnande, hälsa och möjlighet till rekreation.

Nyheter

Bli HUMOR-medlem

Välkommen att bli medlem. Så här gör du:

  1. Ladda ned appen Cardskipper på din privata mobil. Appen är gratis.
  2. För att köpa medlemskap hör du av dig till någon av våra kontaktpersoner. Som ny användare av appen och för att köpa medlemskap kontaktar du någon av våra kontaktpersoner som hjälper dig.
  3. Betala in 150 kronor till HUMORs Swishkonto: 123 483 47 19
    I meddelanderutan skriver du vilken förvaltning du tillhör. Skriv också skriver de första sex siffrorna i ditt personnummer.
  4. När en kontaktperson har registrerat dig som medlem kommer länk till din mejl. Klicka på länken och följ instruktionerna för att registrera dig som användare. Om du inte får något meddelande/mail kontaktar du Humor så hjälper vi dig.

Om du har några övriga frågor eller funderingar kring Cardskipper är du välkommen att höra av dig.
E-post: humor@hassleholm.se

HUMORs kontaktpersoner

Kontaktpersoner för HUMOR informerar om föreningens olika arrangemang, aktiviteter, subventioner och ansvarar för försäljning av medlemskap. Årsavgift för HUMORs medlemskort är endast 150 kr och betalas med swish. Du hittar med information på sidan om kontaktpersoner.

Kontaktpersoner för HUMOR

Så behandlar HUMOR dina personuppgifter

När du köper ditt medlemskap i HUMOR godkänner du att den kontaktperson du köper medlemskap av registerar ditt medlemskap i appen Cardskipper.

I HUMORs medlemsregister har vi med namn, personnummer (de sex första siffrorna), arbetsplats, mobilnummer och e-post adress för aktuellt medlemsår.

I medlemsregister för konstsektionen står det med namn, personnummer (de sex första siffrorna), arbetsplats, mobilnummer och e-post adress för aktuellt medlemsår. Medlemsavgiften till konstsektionen betalas via löneavdrag.

Annika Blomqvist som är ordförande i Hässleholms kommuns Fritidsförening är ansvarig för personuppgifterna i HUMOR.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: