Hässleholms kommun

Uppleva och göra

Kulturhusdagen 2024 och vårens program på Hässleholm Kulturhus

Vårens programblad är nu släppt! Och därmed nyheten att vi den första helgen i mars arrangerar Kulturhusdagen på Hässleholm Kulturhus för första gången, med bland annat artister som Emil Jensen och Pernilla Andersson.

Vårens programblad finns att hämta på kulturhuset, stadsbiblioteket, biblioteksfilialerna, stadshuset och utvalda infopoints i kommunen. Du som bor i Hässleholms kommun hittar programbladet i brevlådan till helgen.

Programmet kan du även se digitalt på kulturhusets webb.

Hässleholm Kulturhus

Kulturhusdagen 2024

Välkommen på stor familjefest i kulturhuset lördagen den 2 mars!

Dagen innehåller bland annat konsert med Pernilla Andersson, invigning av en modelljärnvägsutställning, poddinspelning med deckarförfattare Stefan Ahnhem, och såklart massor av aktiviteter för barn och unga.

Vi smygstartar redan på fredagskvällen med Emil Jensen och avslutar med en "grand finale" på söndagen då Helge Antoni återigen är tillbaka vid kulturhusets Steinwayflygel.

Läs mer om vad som händer under Kulturhusdagen på kulturhusets webb. Fler programpunkter fylls på efterhand!

Kulturhusdagen 2024

Early bird

Passa på! Just nu får du 25% rabatt på konserterna med Emil Jensen, Pernilla Andersson och Helge Antoni den 1–3 mars. Erbjudandet gäller för köpta biljetter fram till och med midnatt den 31 januari.

Köp din biljett online eller i kulturhusets biljettkassa på entréplan.

Tel. 0451–26 66 70

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: