Komvux Hässleholms kommun

Tentamensförfrågan

För att göra en tentamensförfrågan fyller du i samtliga uppgifter i formuläret längst ner på denna sida. Vi återkommer sedan med besked via e-post om du har möjlighet att skriva din tentamen hos oss. Vi behöver få din ansökan senast 7 dagar innan tentamenstillfället.

  • Du ska vara folkbokförd i Hässleholms kommun. Studerande i andra kommuner har möjlighet att skriva tenta i mån av plats om det finns ett inbokat tentamenstillfälle.
  • Studenter som inte bor i Hässleholms kommun eller våra samarbetskommuner i Skåne Nordost (Kristianstad, Osby och Östra Göinge) betalar en avgift på 500 kronor per tentamenstillfälle.
  • Du ska studera vid högskola, universitet eller annan högre utbildning.

Vad kostar det?

För studenter som bor i Hässleholms kommun eller våra samarbetskommuner i Skåne Nordost är det kostnadsfritt att skriva sin tentamen på Lärcentrum Norra station.

För övriga distansstudenter tillkommer en avgift på 500 kronor per tentamenstillfälle. Inbetalningen sker via Swish och görs när du har blivit meddelad att tentamen är möjligt att tentera på Lärcentrum Norra station. Din betalning ska vara mottagen senast fyra arbetsdagar innan tentamenstillfälle.

På tentamensdagen

Om du blir erbjuden en tentaplats anmäler du dig i vår reception på tentmensdagen. Adressen är Norra stationsgatan 8A, våning 3. Vi visar dig till skrivsalen där även tentamensvakten finns.

Tänk på att vara ute i god tid med parkering och hitta rätt.

Avanmälan

Vid förhinder ombeds du att avanmäla dig senast klockan 12.00 dagen före tentamenstillfället. Infaller din tentamen på en måndag ombeds du avanmäla dig senast fredagen före tentamenstillfället.

Ring eller maila oss om du vill avanmäla din tentaplats.

Telefonnummer: 0451-26 68 65

Skicka e-post till Lärcentrum

Tentamensförfrågan

Tentamensdatum * (obligatorisk)
Tentamensdatum
Tentamensdatum


Personuppgifter
Personuppgifter

Uppdaterad: