Hässleholms kommun

Om Kulturskolan

Kulturskolan finns för att elever i Hässleholms kommun ska få möjlighet att uttrycka sig kreativt och musikaliskt. Hos oss får alla vara "sitt bästa jag".

På Kulturskolan

Här får du undervisning i grupp och/eller enskilt i olika instrument, sång, bild, serieteckning, rytmik och kör. Du kan även spela i olika orkestrar, ensembler, grupper och band samt medverka i föreställningar, konserter och olika evenemang.

Vi undervisar delvis på kommunens hemskolor men till stor del i våra lokaler på Hässleholms Tekniska Skola och på Hässleholms Kulturhus.

Varför ska man gå på Kulturskolan? Det är socialt, förbättrar minnet, bygger upp självförtroendet, stärker tålamod, du blir bra på att öva och du blir kreativ!


Se film om Kulturskolan Länk till annan webbplats.

Kontakta oss

Du når oss på telefon 0451-26 86 92 varje vardag 9.00-15.00. Det går också bra att lämna ett meddelande där eller skicka e-post.
kulturskolan@hassleholm.se

Verksamhetschef: Mattias Östling Lundgren
E-post: mattias.ostling.lundgren@hassleholm.se

Skoladministratör : Sara Bexdal
E-post: sara.bexdal@hassleholm.se

Besök oss

Under läsåret har vi fler tillfällen för barn och unga att besöka vår verksamhet. Våren 2024 är det följande tillfällen:

Vecka 7 - Kompisvecka. Alla våra elever erbjuds ta med kompisar & syskon till sina lektioner. Vi bjuder på snacks och dricka!

Öppet Hus - 10 februari kl.11.00-14.00. Alla är välkomna och vi bjuder på fika tillsammans med vår föräldraförening Kulturskolans Vänner.

Sociala Medier

Följ oss gärna på Facebook och Instagram.

Kulturskolan Hässleholm på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kulturskolan Hässleholm på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kulturskolan Hässleholm på Youtube Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: