Hässleholms kommun

Anmäl dig

Här anmäler du dig i vårt system Speedadmin. Du hittar även information om kurserna , våra regler och vad du ska göra om du vill byta/avsluta din kurs.

Vi har löpande antagning under hela året och tar emot ansökningar i turordning. Det datum som din ansökan görs blir ditt ködatum. Du kan bli erbjuden plats under sommarlovet utan tidsbokning, tider erbjuds sedan av ämneslärare vid terminsstart.

När du blir antagen blir du uppringd av en lärare och erbjuden tid och plats för undervisning. Om ansökan gäller en kurs som ges i grupp får eleven ett välkomstbrev med info om dag och tid.

När du tackar ja till erbjuden kursplats förbinder du dig att betala avgiften för den påbörjade terminen. Har du frågor om anmälan/antagning, vill byta ämne eller säga upp platsen, kontakta Kulturskolans administration:
E-post: kulturskolan@hassleholm.se

Avgifter

Alla våra kurser kostar 650 kronor/termin. Syskonrabatt ges för andra barnet och följande barn med 50%. Tänk på att samma vårdnadshavare ska registrera anmälan för syskon för att rabatten ska registreras.

Frånvaro

Om kursdeltagaren blir sjuk eller behöver vara frånvarande av andra orsaker, är det viktigt att du hör av dig till läraren. Detta är för att vi ska veta att det inte hänt dig något på väg till lektionen.

Elevhälsa

Berätta för oss om du eller ditt barn har någon sjukdom, allvarlig allergi eller liknande som vi behöver känna till för att vi ska kunna ge en trygg undervisning.

Uppsägning

Din plats på Kulturskolan gäller tillsvidare och ska sägas upp via Speedadmin före terminsstart av vårdnadshavare. Du måste betala terminsavgiften om du inte avanmält dig före terminsstart. Du kan även säga upp din plats under pågående termin och då börjar uppsägningen gälla från och med nästa terminsstart.

 

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: