Anmälan och regler

Välkommen med din anmälan i vårt system Speedadmin. Vill du endast få information avbryter du anmälan. Nedan hittar du information om våra regler och vad du ska göra om du vill byta ämne eller avsluta din plats.

Anmälan


1. Anmälan nya elever:

Anmälan ( ny användare )länk till annan webbplats


2. Inloggning befintliga elever :

Logga in ( för dig som har konto)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Vi har löpande antagning under hela året och tar emot ansökningar i turordning när våra lärare har tid och plats. Det datum som din ansökan görs, blir ditt ködatum. Du kan bli erbjuden plats under sommarlovet utan tidsbokning, tider erbjuds sedan av ansvarig lärare vid terminsstart.


När en elev blir antagen blir du uppringd av en lärare och erbjuden tid och plats för undervisning. Om ansökan gäller en kurs som ges i grupp, får eleven en kallelse till en dag och tid.


När du tackar ja till erbjuden kursplats förbinder du dig att betala avgiften för den påbörjade terminen. Har du frågor om anmälan/antagning, vill byta ämne eller säga upp platsen, kontakta Kulturskolans administration.

E-post till Kulturskolan


Uppsägning

Din plats på Kulturskolan gäller tillsvidare och ska sägas upp via Speedadmin före nästa terminsstart av vårdnashavare. Du måste betala terminsavgiften om du inte avanmält dig före terminsstart. Du kan även säga upp din plats under pågående termin och då börjar uppsägningen gälla från och med nästa terminsstart.


Kostnad

Alla våra kurser kostar 650 kronor/termin. Syskonrabatt lämnas för andra barnet och följande med 50 %. Tänk på att samma vårdnadshavare ska registrera.


Övrig information


Frånvaro

Om kursdeltagaren blir sjuk eller behöver vara frånvarande av andra orsaker, är det viktigt att du hör av dig till läraren. Detta är för att vi ska kunna planera lektionerna och för att vi ska veta att det inte hänt dig något på väg till lektionen.


Elevhälsa

Information om sjukdomar, allvarliga allergier och liknande för våra elever överförs ej från grundskolan. Därför är det viktigt att vårdnadshavaren kontaktar oss muntligt ifall det finns något som vi behöver känna till om ert barn.


Instrument till musikundervisningen

När du spelar ett instrument på Kulturskolan behöver du ha ett instrument hemma att öva på mellan lektionerna. På Kulturskolan hyr vi ut blås- och stränginstrument.

Information om hyrinstrument.

Mer information

Sidan uppdaterades