Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Hässleholms Gymnasium

Postadress

Hässleholms kommun

Barn- och utbildningsförvaltningen

Hässleholms Gymnasium

281 80 Hässleholm

 

Besöksadress

Hässleholms Gymnasium

Väpnaregatan 13 c

281 50 Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00


 

Verksamhetschef

Jan-Olof Olofsson

Telefon: 0451-26 85 37

Skicka meddelande till

Läxhjälp och stöd inför prov

  • Ingen giltig användare vald.

Behöver du hjälp med läxor eller stöd inför prov? Här finns länkar till Youtube och webbplatser.

Biologi

» Magnus Ehingerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har lagt upp många lektioner och laborationer i Biologi 1 och 2 på sin webbplats.Fysik

» Daniel Barkerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har lagt upp ett 40-tal videoklipp med genomgångar i kursen Fysik 1 och lika många om fysikexperiment på Youtube. Han har också lagt upp videoklipp till Fysik 1 på sin webbportal.


» Börje Sundvalllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har lagt upp många lektioner med genomgångar och lösningar i Fysik 1 och 2 på YouTube. Börje har även lagt upp videoföreläsningar i Fysik 1 och 2 på sin webbplats Räkna med miglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


» Tomas Sverinlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har lagt upp många lektioner i Fysik 1 och 2 på YouTube.Kemi

» Magnus Ehingerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har lagt upp många lektioner och laborationer i Kemi 1 och 2 på sin webbplats. Han har även videoföreläsningar i kurserna på YouTubelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Matematik

» Daniel Barkerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har lagt upp cirka 150 videoklipp med genomgångar i kurserna Matematik 1c, 2c och 3c på Youtube. Han har också utvecklat ett omfattande stöd i Matematik 1c, 2c, 3c och 4 på sin webbportal.


»  Många genomgångar i Matematik 1, 2 och 3 finns på Fröken Mattelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster på YouTube.


» Matteboken.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har många videoklipp med genomgångar i Matematik 1, 2, 3, 4 och 5 på YouTube.  


» Mattecentrum har videoklipp på YouTube. På den ena platsenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns många videoklipp till Matematik 1, 2, 3, 4 och 5 samt Matematik specialisering. Det finns även lösningar till nationella prov.


» Börje Sundvalllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har lagt upp många lektioner med genomgångar och lösningar i Matematik 1c, 2c, 3c och 4 på YouTube. Börje har även lagt upp videoföreläsningar i Matematik 1, 2,3 och 4 på sin webbplats Räkna med miglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


» Tomas Sverinlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har lagt upp många lektioner i Fysik 1 och 2 på YouTube.Naturkunskap

» Magnus Ehingerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har lagt upp många lektioner och laborationer i Kemi 1 och 2 på sin webbplats.


Sidan uppdaterades 2018-12-28 av Gunvor Borre

Illustration över Hässleholms kommun
Illustration över Hässleholms kommun