Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Hässleholms Gymnasium

Postadress

Hässleholms kommun

Barn- och utbildningsförvaltningen

Hässleholms Gymnasium

281 80 Hässleholm

 

Besöksadress

Hässleholms Gymnasium

Väpnaregatan 13 c

281 50 Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00


 

Verksamhetschef

Jan-Olof Olofsson

Telefon: 0451-26 85 37

Skicka meddelande till

Inför gymnasievalet

Besök oss på Hässleholms gymnasiums facebook

Besök oss på

Facebook

  • Ingen giltig användare vald.

Välkommen till Hässleholms Gymnasium! Vi har ett stort utbud av gymnasieprogram, inriktningar och kurser. Det ger dig många valmöjligheter.

Hässleholms Tekniska Skola (HTS)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Jacobsskolanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och IM Jacobsskolan bildar tillsammans Hässleholms Gymnasium. Vårt mål är att du ska få mycket goda kunskaper i en trygg och kreativ studiemiljö. Du möter behöriga, välutbildade och engagerade lärare. Vi har ett stort utbud av kurser, som ger många kombinationsmöjligheter.

 

På alla våra program kan du välja kurser, så att du får högskolebehörighet. På några program kan du välja Brand och räddning, som ges i samarbete med Räddningstjänst. Du kan kombinera studier med idrott på många program. Vi har ett nära samarbete med många arbetsplatser och flera högskolor och universitet. Det är enkelt att pendla till Hässleholm.


Mer information om kursutbudet får du genom att studera gymnasieprogrammens programplaner. Du kan också fråga studie- och yrkesvägledarna på grundskolan eller på våra gymnasieskolor.  

Sidan uppdaterades 2019-04-22 av Gunvor Borre

Illustration över Hässleholms kommun
Illustration över Hässleholms kommun