Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Estetiska programmet

Hässleholms Tekniska Skola

Stobygatan 7
281 39 Hässleholm

Receptionen: 0451-26 86 36


Rektor

Jan Zettergren

Telefon: 0451-26 72 62

Skicka meddelande till

Estetiska (ES)

Följ oss på facebook - Hässleholms Gymnasium

Följ oss på Hässleholms Gymnasiums Facebook

Följ oss på facebook - Hässleholms Gymnasium

Följ oss på Esteternas

Facebook

Vill du läsa en utbildning, som ger dig grundläggande behörighet för högskole- och universitetsutbildningar? ES Musik förbereder dig väl för universitetsstudier inom flera olika yrkesområden. Våra tidigare elever har valt att utbilda sig till allt från sjuksköterska och journalist till musikartist och ljudtekniker.

Estetiska programmet

Fotograf: Anders Svensson

Estetiska programmet är ett högskoleförberedande gymnasieprogram, som ger dig möjlighet att utveckla ditt intresse för skapande verksamhet samtidigt som du får en bra grund för att söka dig vidare till högskola och universitet.

I inspirerande miljö med professionella a lärare får du utveckla din konstnärlighet på egen hand och i samarbete med andra.

Estetiska programmet

Fotograf: Anders Svensson

Inriktning på HTS

 

» Musik

Du utvecklar dina förmågor i musikteori och sång eller instrument. Du får både enskild undervisning på två instrument och gruppundervisning genom att spela i olika konstellationer och sjunga i kör. Undervisningen bedrivs ofta i mindre grupper och är personlig och varierande. Ämnen som ensemble, gehörs- och musiklära och estetisk kommunikation ger dig en bred musikalisk grund.

 

Under två veckor per termin har vi intensiva och utvecklande projektveckor, då vi övar in en föreställning för att därefter åka ut på turné under några dagar. Du medverkar också i andra föreställningar, som till exempel julkonserter och sommaravslutningar.

Sidan uppdaterades 2017-10-08 av Gunvor Borre

Kontakt

Hässleholms kommun
Stadshuset
281 80 Hässleholm
Besöksadress och öppettider

Växel: 0451-26 70 00
Org.nr: 212000-0985
Kontakta kommunen

Sociala medier

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube