Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Hässleholms kommun

Postadress

Hässleholms kommun

Barn- och utbildningsförvaltningen

281 80 Hässleholm

Besöksadress

Väpnaregatan 13 c

281 50 Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Receptionens öppettider

Måndag - Torsdag kl 8.00-12.00 och 13.00-16.30

Fredag kl 8.00-12.00 och 13.00-16.00

 

Förvaltningschef

Eva Andersson

Telefon: 0451-26 77 31


Biträdande förvaltningschef

Rolf Bengtsson

Telefon: 0451-26 84 83


Skicka meddelande till

Examensarbete och uppsats

  • Ingen giltig användare vald.

Vi håller på att bygga upp ett system, där du som student får möjlighet att skriva ditt examensarbete eller din uppsats i samarbete med vår förvaltning. Beräknad start är den 1 december 2016.

Barn- och utbildningsförvaltningen

Barn- och utbildningsförvaltningen i Hässleholms kommun vill gärna samarbeta med dig, som studerar vid högskolan eller universitetet. Samarbete med studenter är viktigt för vår förvaltning och du får möjlighet att fördjupa dig i det dagliga arbetet i någon av våra verksamheter. Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för förskolor, pedagogisk omsorg, fritidshem, förskoleklasser, grundskolor, särskolor, gymnasieskolor och kulturskolan i Hässleholms kommun. Vår vision är att alla barn och ungdomar ska bli sitt bästa.


Fördelar för studenter med examensarbete/ uppsatsskrivande hos oss

Vill du göra ditt examensarbete eller skriva din uppsats hos barn- och utbildningsförvaltningen i Hässleholms kommun? Du får en bra möjlighet att kombinera teoretiska kunskaper med att utreda ett faktiskt problem, där resultaten kan komma till nytta i vår verksamhet. Du lär dig hur en kommunal verksamhet fungerar och du knyter kontakter, som kan leda till ett långsiktigt samarbete. Vi blir kanske din framtida arbetsgivare.


Fördelar för förvaltningen med examensarbete/ uppsatsskrivande hos oss

Det är spännande och utvecklande för oss som arbetsgivare att vara delaktig i examensarbeten och uppsatser. Vi får ta del av nya forskningsresultat, idéer och tankesätt. Vi får också möjlighet att visa vår verksamhet. Vi möter studenter, som förhoppningsvis vill arbeta hos oss i framtiden.


Studerande på förskollärarutbildningen vid Högskolan Kristianstad

Hässleholms kommun har tillsammans med Kristianstads kommun inlett ett samarbete med Högskolan Kristianstad kring examensarbeten. Mer information om det kommer att finnas på Högskolan Kristianstads webbportal, när det blir dags för att lämna in en intresseanmälan.


Studerande på andra utbildningar

Om du studerar på någon annan utbildning än till förskollärare vid Högskolans Kristianstad är du välkommen att antingen skicka in en intresseanmälan för något av våra förslag på ämnen för ett examensarbete/en uppsats eller skicka in ett eget förslag på ämne för ett examensarbete/en uppsats.


Förslag på ämnen

Här hittar du förslag på ämnen för examensarbeten och uppsatseröppnas i nytt fönster hos Barn- och utbildningsförvaltningen i Hässleholms kommun.


Intresseanmälan för eget ämne

Om du har en idé eller ett förslag till ett eget ämne, så vill vi gärna diskutera det med dig. Du fyller i så fall i denna intresseanmälanöppnas i nytt fönster


Hantering av dina personuppgifter

Dataskyddslagen (GDPR) syftar till att skydda den enskilda personens integritet. De uppgifter, som du lämnar i samband med din intresseanmälan, kommer att behandlas i enlighet med dataskyddslagen för administration av din anmälan. Uppgifterna är tillgängliga för de medarbetare inom barn- och utbildningsförvaltningen som arbetar med hantering av examensarbeten och uppsatser. Uppgifterna kommer inte att användas för andra ändamål.


Du har enligt dataskyddslagen rätt att skriftligt begära ett registerutdrag, som visar om du finns med i våra register och vad det i så fall står om dig. Skulle det finnas oriktiga eller missvisande uppgifter om dig, har du rätt att begära rättelse.


Mer information

Har du frågor, som rör examensarbeten och uppsatser, är du välkommen att höra av dig till oss via e-post till examensarbete.buf@hassleholm.se.

Sidan uppdaterades 2018-12-29 av Gunvor Borre

Illustration över Hässleholms kommun
Illustration över Hässleholms kommun