Hässleholms kommun

Vattengympa

Häng med på ett pass med effektiv och skonsam träning för hela kroppen. Vattengympa är en av de bästa träningsformerna om du frågar oss! Och det bästa är att alla kan vara med. Välkommen!

Bubbelpool stängd tillsvidare.

Pumpen till bubbelpoolen har gått sönder. Den är stängd i väntan på reparation.

Ändrade öppettider från 17/3


Från och med fredagen den 17 mars fram till skärtorsdagen den 6 april (eventuellt längre) är det ändrade öppettider. Håll utkik efter uppdaterad information här på webben.

Babysim

Nästa uppstart för våra babysimgrupper blir 27 mars.
Information om hur du anmäler ditt barn hittar du under Aktiviteter - Babysim Våren 2023. Först till kvarn!

Vattengympa

Vi erbjuder vattengymnastik på fredagar kl:10.00

Varmt Välkommen!


När är det gympapass?

I Bjärnum startar vattengympan den 20 januari klockan 13.30 och vi kör till och med vecka 7. Under vecka 8-9 är det uppehåll. Från och med vecka 10 är det ny tid som gäller för resten av terminen - fredagar klockan 10. Det är drop-in som gäller så det behövs ingen föranmälan.

Under helger, skollov och liknande kan det vara andra tider (se under simhallens öppettider).

Gympa i vatten passar alla

Vattengymnastik gillas av många eftersom det är en träningsform som passar alla oavsett konditionsnivå. Det är effektivt och skonsamt och vattnets egenskaper gör det lättare för dig med fysiska begränsingar att utföra vissa övningar. Träning i vatten på våra pass ger fina resultat på såväl kondition och smidighet som styrka och förbränning.

Under ett träningspass används redskap som till exempel hantlar, gummiband, frisbee och "snabel". Du utför övningarna med din kropp som motstånd och helt efter din egen förmåga.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: