Kontakta Kommunen

Hässleholms kommun

Stadshuset
281 80 Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

Organisationsnr: 212000-0985

BG:866-3494

Kontakta Fritidskontoret

Besöksadress

Väpnaregatan 13C
281 50 Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

Skicka meddelande till

Skridskoåkning

Ta fram dina skridskor och kom till Österås ishall i Hässleholm under allmänhetens åkning. Träna nya konståkningspiruetter eller ta ett pass i rinken med hockeyklubban. Curling är en annan rolig aktivitet för kompisgänget eller företagsträffen. Har du inte testat tidigare så ta på dig varma kläder och boka in ett pass på curlingbanan. Vi kan nästan garantera att kvasten och stenarna kommer att ge dig en rolig upplevelse utöver det vanliga!

Skridsko

Åka skridskor och spela curling

Kom till ishallen och ha kul! På Österås ishall i Hässleholm finns tider för allmänheten då du kan köra skridskor och träna med eller utan klubba. Hallen är uppdelad i två delar, där den stora banan finns tillgänglig för den som vill öva med puck och klubba. På den lilla banan tar man det lite lugnare och här finns möjligheter för de yngre att bli säkra på isen i sin egen takt.


Ta med egna skridskor och hjälm, eftersom det inte finns någon uthyrning på plats!

Tänk på att ha varma kläder. Det finns bord och stolar tillgängliga om du vill ta med fika. Toaletter finns i entréhallen mot parkeringen.


Ishallens öppettider

Kolla in tiderna för allmänhetens åkning i länken nedan. Tidsschemat är tomt om anläggningen är stängd för säsongen eller inte har tider tillgängliga för allmänheten.


Allmänheten erbjuds tider främst i Österås ishall i Hässleholm. Vid vissa tillfällen kan det även undantagsvis finnas lediga tider för allmänheten i Tyrs Hovs ishall i Tyringe. Sidan uppdateras löpande så håll koll på öppettiderna så att de inte har ändrats.

Tider för skridskoåkning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Priser (för skridskoåkning)

Barn 0-6 år: fri entré
Ungdom 7-20 år: 15 kronor
Vuxen: 30 kronor

Du betalar med Swish.


Curling

Vill du prova curling finns utmärkta möjligheter till detta i ishallen på Österås vid vissa tider. Boka några timmar och utmana kompisarna, familjen eller släkten till ett roligt pass med kvast och stenar.

Curling


Kontakt och adress

Österås

Telefon: 072-389 87 70

Besöksadress: Hövdingegatan 16, Hässleholm


Tyrs Hov

Telefon: 0451-26 60 77

Besöksadress: Paradisgatan 32, Tyringe


Sidan uppdaterades