Hässleholms kommun

Trafiklekskola

I Djupadalsparken i Hässleholm finns en trafiklekskola som du som privatperson kan boka gratis. Trafiklekskolan är också till för förskolor, skolor och föreningar i vår kommun. Förskolor har företräde till trafiklekskolan på vardagar.

Grön och röda byggnader vid trafiklekskolan. Ett träd syns i förgrunden.

Trafiklekskolan i Djupadalsparken i Hässleholm.

Öva på trafikmärken genom lek

I trafiklekskolan finns cykelvägar och skyltar med trafikmärken, ett fåtal två- och trehjulingar samt ett par cykelhjälmar. Ta gärna med egen cykel och hjälm för att vara säker på att utrustningen räcker till alla barn.

Boka trafiklekskolan

Du kan boka trafiklekskolan för till exempel barnkalas, lek eller till en förskola för en dag. Tänk på att förskolor inom Hässleholms kommun har förtur på vardagar. Du som privatperson kan främst boka på en helg eller en röd dag.

Du hämtar nycklarna i receptionen i Stadshuset vardagen innan du ska vara på trafiklekskolan före klockan 16 eller samma dag du ska vara där. Det går att hämta nyckeln på andra tider också, efter överenskommelse.

Om du bokar för en halvdag lämnar du tillbaka nyckeln före klockan 12 samma dag.

Du bokar trafiklekskolan via formuläret. Vi hör av oss till dig för att bekräfta din bokning, eller om du behöver boka en annan dag om trafiklekskolan redan är bokad.
Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: