Hässleholms kommun

Lokaler för barnkalas

Vi har lösningen för dig som vill ordna kalas men känner att du har ont om plats hemma. I en gympahall kan du ordna aktiviteter som kräver större ytor och där gästerna kan springa och röra sig fritt. Hyr enkelt en lokal hos kommunen och låt hela klassen få komma på kalas och ha kul tillsammans.

Vilken typ av kalas?

Tillgången till redskap varierar från lokal till lokal. Ta gärna med dig egen utrustning och sportartiklar såsom till exempel bollar, rack och klubbor för lämpliga aktiviteter.

Det är inte tillåtet med servering eller någon form av förtäring i våra idrottshallar och gympasalar. Det hindrar däremot inte att till exempel avsluta kalaset med att dela ut en frukt eller en enkel godispåse i omklädningsdelen.

Så här bokar du

Du gör en bokningsförfrågan direkt via länken nedan där du också hittar information om de olika lokalerna. För enklare hantering ser vi gärna att du först registrerar dig som användare. Du klickar på "Registrering" i menyraden överst på bokningssidan. När du fått inloggningsuppgifter väljer du önskad lokal och skickar din förfrågan till oss.

Lämplig hyrtid för ett kalas är cirka 3 timmar, vilket inkluderar cirka 30 minuter före respektive efter kalaset för förberedelser och grovstädning.

Priser och regler

Du måste vara minst 18 år för att boka och vara ansvarig för lokalen, nycklar och taggar.

Ta noga del av de hyresvillkor och ordningsregler som gäller för dig som hyresgäst, se länken här nedan:

Vi behandlar din bokningsförfrågan inom två-tre arbetsdagar och återkommer med bokningsbesked till din e-post.

Priset varierar från 160 till 220 kronor per timme, beroende på lokalens storlek.

Taxor, avgifter och uthyrningsbestämmelser Pdf, 618.7 kB.

För frågor kring din bokning, priser med mera går det bra att kontakta oss med e-post:
lokalbokning.fritid@hassleholm.se

Hämta nycklar och taggar

Du får information om var du hämtar nyckel och tagg till lokalen i bokningsbeskedet. Har du frågor kring nycklar och taggar är du välkommen att kontakta oss med e-post:
fredrik.jansson@hassleholm.se


Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: