Hässleholms kommun

Aktuella vägarbeten

Vi underhåller våra gator och vägar för att alla ska kunna färdas på ett säkert sätt. Tänk på att vägarbeten är en arbetsplats. Det är viktigt för allas säkerhet att du följer de skyltar som finns.

Vi bygger om!

Det kommer att hända mycket på våra gator och vägar i kommunen under året. Under 2022 ligger fokus gällande asfaltering på Hässleholms stad, Hästveda och Vinslöv.

Höstprojekt på Helsingborgsvägen

Under hösten kommer vi att arbete med ett större projekt på Helsingborgsvägen. Vi kommer bland annat att asfaltera om, bygga cykelväg och byta ut belysningen. Kör försiktigt och följ skyltningen så hjälps vi åt med att vara rädda om våra arbetare och medtrafikanter.

Helsingborgsvägen är delvis avstängd mellan den 15 och 18 november eftersom vi ska sätta upp farthinder. Du följer skyltarna för att hitta rätt förbi vägarbetet.

På fredag den 18 november och mpndagen den 21 november asfalterar vi vid farthindren. Då får du som kör hjälp att ta dig fram via en trafikvakt.

Upprustning av Grönängsplansrondellen och Kristianstadsvägen

Kristianstadsvägen, mellan Borggårdsgatan och Grönängsplansrondellen, och Grönängsplansrondellen har asfalterats om.

Ny asfalt på gator i Hässleholm

Röingegatan, Norra Kringelvägen och Kristianstadsvägen har fått ny asfalt under året. Viaduktgatatan har fått en uppfräschning. Likaså gångbanan och gång- och cykelbanan intill. Även Stattenavägen har fått sig ett lyft med ny asfalt på delar av gatan.

Rustat upp flera gator i Hästveda och Vinslöv

I Hästveda har vi gjort olika punktinsatser, bland annat på Tallvägen, Viaduktgatan och i Sjörrödsområdet. Två gång- och cykelvägar har också prioriterats.

Furutorpsgatan i Vinslöv har fått ny asfalt. Andra punktinsatser som vi gjort i Vinslöv är till exempel på Ringvägen, Ljunggatan, Disponentgatan och Bygatan.

Under 2021 asfalterades många gator om i kommunen. Fokus låg på Hässleholms stad, Bjärnum och Vittsjö.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Uppdaterad: