Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

Så påverkas våra verksamheter

 • Ingen giltig användare vald.
 • Ingen giltig användare vald.

Coronavirus covid-19 påverkar kommunens verksamheter på olika sätt. Här listar vi aktuella förändringar. Sidan uppdateras regelbundet men det finns risk för att allt inte redovisas här. Därför är det viktigt att du även aktivt tar del av respektive verksamhets information.

Barn och utbildning
 • Ingen medborgarservice på filialbiblioteken från och med den 17 mars. Medborgarkontoret i Stadshuset är öppet som vanligt.
  Medborgarkontoret i Stadshuset
Äldreomsorg


LSS och socialpsykiatri


Individ- och familjesupporten

 • Individ och familjesupporten har utökade telefontider på telefonnummer 0451-26 88 60:
  Måndagar kl. 13-14.30
  Tisdagar kl. 13-14.30
  Onsdagar kl. 8-9.30
  Torsdagar kl. 13-14.30
  Fredagar kl. 8-9.30

  All övrig tid går det bra att lämna ett röstmeddelande. Personalen ringer upp så fort de har möjlighet.
  Individ- och familjesupporten


Frågor om bygglov - inga obokade besök

 • Istället för att besöka en bygglovshandläggare ska du ta kontakt via telefonnummer: 0451-26 67 50. handläggarna har telefontid på vardagar kl. 10-12.
  Du kan också skicka e-post till miljö- och stadsbyggnadsförvaltningen.
  E-post till miljö- och stadsbyggnadsförvaltningen


Kommunfullmäktige


EvenemangMedborgarservice

 • Medborgarservicen på biblioteken i Vinslöv, Sösdala, Tyringe, Hästveda, Bjärnum och Vittsjö är pausad. Medborgarkontoret i Stadshuset är öppet tills andra besked ges. Du kan nå medborgarservice via telefon och e-post.
  Telefon: 0451-26 70 00
  Medborgarservice e-postadress


Möten och besök i kommunen

 • Situationen påverkar flera av kommunens verksamheter och vi måste hushålla med våra resurser. Därför är det viktigt att vi planerar för vår tillgänglighet och uthållighet. Kommunens krisledningsstaben har gått ut med en mötesrekommendation som kortfattat innebär att fysiska möten, besök med mera som inte är nödvändiga avråds eller ska ske med stor restriktivitet.

 • Kommunens receptioner avråder från besök. Möten och besök kan ofta ersättas med ett digitalt möte, eller bokas om till ett senare tillfälle. Tänk på att inte besöka någon av kommunens verksamheter när du är sjuk eller har symtom på luftvägsinfektion.

 • Socialförvaltningens väntrum är stängda. Besökaren får vänta utanför byggnaden. Mötet kan komma att hållas utomhus.Offentliga toaletter

 • Offentliga toaletter i Sösdala, Tyringe, Nytorget i Hässleholm, Bjärnum och Vittsjö är stängda tillsvidare eftersom vår leverantör inte kan leverera engångsmaterial.


Kontakta kommunen

Sidan uppdaterades 2020-03-31