Omsorgsförvaltningen

Räddningstjänsten

Kommendörsgatan

Telefon: 0451‑26 80 22, 26 80 33

SFI - utbildning i svenska för invandrare

Reception o administration

Stallmästaregatan 5 Hässleholm

Stöd till vuxna med psykisk ohälsa

För dig som mår dåligt psykiskt finns stöd att få. Dels kan du vända dig till Stöttecenter, men du kan även ta dig till någon av kommunens träffpunkter för personer med psykisk ohälsa.

Stöttecenter

Om du känner behov av samtalsstöd på grund av sviktande psykisk hälsa är du välkommen till Stöttecenter. Öppnas i nytt fönster. De är tillgängliga dygnet runt, alla veckans dagar. Stöttecenter är öppet för dig som bor i Hässleholms kommun och är över 18 år.

Träffpunkter

I Hässleholm finns två träffpunkter för dig med psykisk ohälsa.  Öppnas i nytt fönster.

Ljusglimten är en mötesplats i centrala Hässleholm för personer med psykisk ohälsa. I Ljusglimtens lokaler finns även träffpunkten Wemind som vänder sig till dig som är långtidssjukskriven och har en sviktande psykisk hälsa.