Hässleholms kommun

Skogsbad

Skogsbad finns för dig som bor i Hässleholms kommun och vårdar, stödjer eller hjälper någon i din närhet. Skogsbadet är välkomnar även dig som inte själv bor i kommunen, men som har en närstående boende här.

Skogsbad passar dig som behöver återhämtning och avslappning eller bara att få stressa ner och ha lite "egentid". Vid ett skogsbad möts deltagarna på Hovdala, för att spendera tid i skogen på ett särskilt närvarande sätt. Vi använder våra sinnen i en fördjupande kontakt med omgivningen. Många upplever det som befriande och tryggt att bli guidade genom olika övningar.

Tider för skogsbad 2023

Månad

Vecka

Veckodag

Datum

Tid

Januari

2

Lördag

14/1

10.00 - 12.00

januari

4

Lördag

28/1

10.00 - 12.00

Februari

6

Lördag

11/2

10.00 - 12.00

Februari

8

Lördag

25/2

10.00 - 12.00

Samling

Vi träffas en kvart före start klockan 09.45 på Hovdala slotts parkering, vid Orangeriet. Därifrån kör vi gemensamt till platsen för skogsbadet.

Klä dig rätt

Tänk på att klä dig varmt, då detta inte är någon pulshöjande aktivitet. Att klä sig efter principen "lager på lager" rekommenderas. Bekväma och oömma skor behövs också, eftersom vi rör oss i skogsmiljö. Ta med en ryggsäck som du kan bära din lånade utrustning i.

Fika

Glöm inte att ta med dig fika då vi avslutar skogsbadet med gemensam fika. Fikatiden är inte inräknad i skogsbadet, utan tillkommer.

Låna utrustning

Liggunderlag, filt, hängmatta, lupp och paraply finns att låna.

Anmälan och frågor

Anmälan sker till: info@kallarbacken.nu eller genom att ringa till Marianne Larsson på Källarbacken på tel: 0703-803 094


Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: