Kontakta kommunen

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
281 80 Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

Organisationsnr: 212000-0985


Fritidskonsulent
Mattias Svensson

Telefon: 0451-26 75 24

Fritidskonsulent

Dennis Kristoffersson

Telefon: 0451-26 75 21

Skicka meddelande till

Fritidsaktiviteter

Fritid och rekreation har stor betydelse för människors hälsa och livssituation. Varje människa är unik och oavsett diagnos behöver man fritids- och kulturupplevelser.

FSS-fritid hjälper dig som har LSS-insats att ta del av fritids- och kulturupplevelser och att hitta något som du vill göra på din fritid.
Att delta i fritidsaktiviteter ökar självständigheten, självkänslan och självkännedomen. Verksamheten riktar sig till dig som är bosatt i Hässleholms, Osby eller Östra Göinge kommun.


Det här gör vi

Vi arbetar för att hjälpa dig till en aktiv fritid, erbjuda personligt fritidsstöd och anordna fritidsverksamhet av olika slag. Vi samarbetar med studieförbund, föreningar och handikapporganisationer och arbetar för att det ska finnas aktiviteter som du kan vara med på.


Det här kan vi hjälpa dig med

Till oss kan du ringa när det är någon aktivitet som du vill börja med eller delta i och inte vet hur du ska göra. Gruppbostäderna är välkomna att boka in oss för allmän information och individuellt fritidsstöd för de boende så att alla kan få en aktiv fritid.

Sidan uppdaterades