Organisationsnr: 212000-0985

Enhetschef

Lena Hedvall-Nilsson

SIVO biltvätt, SIVO industri och Högtrycket

SIVO biltvätt är en grupp som städar och tvättar bilar. SIVO industri utför lättare industriarbeten. Högtrycket garanterar att kommunens bilar glänser inifrån och ut.

Sivo biltvätt

Vi tar emot kommunens leasingbilar och polisbilar, men även privata bilar i mån av tid. Får vi en stund över mellan bilarna så hittar vi gärna på något roligt tillsammans.

Vi finns på Industrigatan 10 i Hässleholm.

Du når oss via kontaktcenter: 0451-26 70 00.

SIVO industri

På SIVO industri utför vi lättare industriarbeten som att montera, packa och färdigställa inför leverans till kund. Vi utför även arbetsuppgifter åt bland annat Kronborsten, Ballingslöv kök och Backer.

Vi finns på industrigatan 10 i Hässleholm.

Högtrycket

Vi på Högtrycket fixar så att kommunens bilar glänser inifrån och ut.

Vi hämtar och lämnar bilar i hela kommunen. Under resan lyssnar vi på musik, pratar om allt mellan himmel och jord eller bara sitter och njuter av naturen. Blir det luckor i bokningarna hittar vi på kuligheter. Att ha kul tillsammans är viktigt för oss!

Vi finns på Väpnaregatan 11 i Hässleholm.