Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm


  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad

Övning: Klass 3 varning och varning för strömavbrott

SMHI har utfärdat en klass 3 varning för nordöstra Skåne. Snöfallet fortsätter öka i intensitet, vindstyrkor i byarna kan vara över 15 sekundmeter och det blir fortsatt kallt. Varningen gäller från kl 10.00 idag onsdag och gäller för hela dygnet fram till torsdag morgon. Samtidigt varnar EON för strömavbrott.

Håll dig uppdaterad via radio

P4 Kristianstad - Sveriges Radio 101,4 MHZ uppdaterar löpande om läget. Vid elavbrott kan du lyssna på radio i bilen, använda en batteridriven radio, eller en app i din smartphone. P4 Kristianstad - Sveriges Radio 101.4 MHZ


Om strömmen går

Vi uppmanar till att hjälpa varandra och hjälpas åt att hålla värmen och fördela resurserna. Kanske har du en granne som eldar i kamin där du kan värma dig? Om strömmen försvinner kommer det att upprättas värmestugor i Hässleholm Kulturhus och Stadshuset i Hässleholm.


Om telefonen inte fungerar

Om telefonnätet slutar att fungera kommer det att finnas samverkansmöjligheter på brandstationerna i kommunen som kan hjälpa till att larma nödnumret 112 i en nödsituation. (Lista över brandstationer)


Förutom här via webben kan du få uppdaterad information via det nationella informationsnumret 113 13 som hjälper till att förmedla information vid allvarliga olyckor och kriser i samhället. Du kan också få information via trygghetspunkterna i kommunen. (Lista över trygghetspunkter)