Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm


Senast publicerad av Ann Andersson

Löst: Driftstörning på skrivare

Under dagen kommer en temporär åtgärd genomföras som ska lösa problemen för er som inte kunnat skriva ut den senaste tiden. Vi vill starkt betona att ni som haft problem behöver i dialog med ansvarig chef kontakta Servicedesk för hur er skrivare ska hanteras framöver. Lösningen som nu är utskickad är endast TEMPORÄR och innan årsskiftet behöver någon åtgärd genomföras.

Microsoftföränding

Det finns ännu ingen konkret lösning på skrivarproblemet där användare uppmanas installera drivrutiner för sin tidigare skrivare.

Tills vi har ett mer exakt besked att ge går det att ta sig till en SafeCom skrivare inom sin förvaltning och där går det att skriva ut det man behöver. Det finns även en instruktion Pdf, 44 kB. (Pdf, 44 kB) om hur man kopplar sig till SafeCom-lösningen. Kontakta er IT-kontaktperson för att få en tagg för utskrift.


Anledningen till förändringen är att Microsoft har tagit bort funktionen för enskild användare att installera de skrivare de behöver.


Det är en pågående driftstörning gällande utskrifter, då användaren blir ombedd att uppdatera drivrutinerna till skrivaren. Felsökning pågår och sidan kommer uppdateras

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.