Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad

Klart med ny HR-chef i Hässleholm

Johan Lexfors blir Hässleholms kommuns nya HR-chef från och med den 1 november.

Känner kommunen sedan tidigare

Porträtt på Johan Lexfors, leende i svart t-shirt.

Johan Lexfors. Foto: Tomelilla kommun

- Med en god kunskap om kommunen, ett utvecklande ledarskap och gedigen erfarenhet inom HR, kommer Johan Lexfors ha en betydelsefull roll i att fortsätta utveckla vårt arbete. Här väntar bland annat införandet av kommunens nya styrmodell, planering för en trygg kompetensförsörjning och fortsatt utveckling av arbetsmiljöarbetet. Johan blir ett värdefullt tillskott i detta arbete framåt, säger Amra Salihovic, biträdande förvaltningschef på kommunledningsförvaltningen.

 

Närmast kommer Johan Lexfors från Tomelilla kommun där han har rollen som HR- och personalchef. Tidigare har han arbetat som personalstrateg på personalavdelningen i Hässleholm.

 

- Det är alltid extra roligt att välkomna medarbetare tillbaka till vår kommun och jag är glad att Johan Lexfors nu åter ska bidra till utvecklingen i Hässleholm, säger kommundirektör Bengt-Arne Persson.

 

Johan Lexfors ersätter nuvarande personalchef Marie Söderqvist som går i pension till hösten.

 

- Jag ser fram emot uppdraget som HR-chef och att få jobba för Hässleholms kommun igen. Hässleholm nästa, med stor glädje och förväntan! Medarbetarskap, ledarskap, kompetensutveckling, rekrytering, arbetsmiljö, hälsa och andra HR-processer påverkar oss som medarbetare varje dag. Jag är tacksam för förtroendet att leda detta viktiga arbete vidare, säger Johan Lexfors.