Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad

Anmälan till Fritidscamp är öppen!

Fritidscamp är tillbaka i sommar igen! Campet är för dig född 2007-2012 och pågår under tre separata veckor under sommarlovet. Var med och delta i roliga aktiviteter kring Björkviken och Hovdala-området!

Om Fritidscamp

Fritidscamp är ett dagläger som arrangeras av kultur- och fritidsförvaltningen i samarbete med föreningar, aktörer och näringsliv i kommunen. Sponsorer i år är Sparbanken Skåne och ICA Maxi Hässleholm.


Tid och datum

Fritidscamp pågår vecka 24 till 26. Veckorna är uppdelade separat efter åldersgrupp, med vecka 24 och 26 för mellanstadieelever och vecka 25 för högstadieelever.


Aktiviteter

Aktiviteterna under campet äger rum på området runt Björkviken och Hovdala slott och anpassas efter ålder. Varje grupp följs av minst en personal och en av kommunens feriearbetare. Erfarna instruktörer finns på plats vid aktiviteter där det behövs.


Du som deltar har bland annat möjlighet att testa på sumobrottning, kanotpaddling, vindsurfing, bubble football, kreativt skapande med material så som lera, trä och textil, samt chans att träffa polisen.


Alla aktiviteter äger rum vid Björkviken och Hovdala-området med promenadavstånd ifrån varandra.


Aktörer och föreningar som är med och anordnar aktiviteter under Fritidscamp 2022 är Evap, Björkvikens Windsurfingklubb, Hässleholms Tennisklubb, Adrenalin och Curatorn & Konstnären.


Anmälan och mer info

Mer information om Fritidscamp samt hur du anmäler dig hittar du via länken nedan. Observera att det kostar en summa att delta, samt att din anmälan är bindande. Sista anmälningsdag är den 22 maj!

Anmälan Länk till annan webbplats.