Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad

Qpoolen stängs på grund av reparationer

Qpoolens simhall i Hässleholm kommer att hållas stängd till början av augusti månad på grund av ett trasigt vattenreningssystem. Simhallen har haft stängt nu i ett par veckors tid och besökare hänvisas framöver till simhallarna i Tyringe och Bjärnum.

Trasigt reningssystem i simhallen

Hässleholms simhall Qpoolen tvingas stänga ner verksamheten eftersom det tekniska system som styr badvattenreningen har havererat. Ersättningsmaterial och reservdelar är beställda och kommer att installeras så fort det är möjligt. Som det ser ut idag kan öppning ske igen i början av augusti månad om inget oförutsett inträffar.


Besökare hänvisas under tiden till simhallarna i Tyringe och Bjärnum för allmänt bad. Öppettiderna i dessa hallar kan komma att justeras med hänsyn till bland annat skolor och simklubbar. Årskort och verksamheter från Qpoolens program kommer att erbjudas i dessa hallar i stället. Mellan den 3-30 maj kommer till exempel vattengympan att flyttas till Bjärnums simhall på samma tider som i Qpoolen, mellan klockan 18.30-19.15.


Verksamheten på Actic gym på Qpoolen berörs inte utan kommer fortsatt ha öppet.


På gång inför sommaren

Friluftsbadet i Vinslöv kommer att öppna upp som vanligt inför sommaren, i år runt den 30 maj.

Anläggningen Tyrs Hov i Tyringe kommer att hålla stängt från mitten av sommaren då taket ska renoveras.


Öppettider och aktiviteter

Mer information om aktuella tider, aktiviteter och verksamheter på kommunens badanläggningar framöver kommer löpande att läggas ut på webbsidan under Simhallar och utebad, så håll utkik!