Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad

Projekt med fokus på elbilsladdning

Under året kommer den kommunala energi- och klimatrådgivaren arbeta i ett nationellt projekt för att sprida kunskap om laddning av bland annat elbilar och laddhybrider. Den 3 maj kl. 18.00 ordnas en laddkväll för allmänheten.

Laddning av elbil

Hela Sverige laddar

Inom det nationella projektet "Hela Sverige laddar" kommer de kommunala energi- och klimatrådgivarna runt om i landet arbeta med att informera bland annat privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag om laddning av elfordon.


Laddkväll

Som en del i projektet kommer det att ordnas en laddkväll med föreläsning och minimässa med laddföretag den 3 maj mellan 18.00 - 20.00. Platsen är blå salongen på Kulturhuset i Hässleholm. Mer information om eventet finns på anmälningssidan Öppnas i nytt fönster..

 

Kontakta energirådgivaren

Har du funderingar kring laddning hemma, i bostadsrättsföreningen eller på företaget är du välkommen att kontakta kommunens energi- och klimatrådgivare, 0451 - 26 83 29 eller via e-post.

Mer information

Kommunala energi- och klimatrådgivare ger råd till privatpersoner, organisationer och företag inom energieffektivisering och förnybar energi. Rådgivningen är en kostnadsfri och kommersiellt oberoende tjänst.