Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad

Mötesplats Ljungdala firar 10 år med jubileumsvecka

I december år 2020 fyllde Mötesplats Ljungdala 10 år och äntligen har vi möjlighet att fira! Den 4-8 april är det dags för jubileumsvecka med ett fullspäckat program, med bland annat föreläsningar och jobbmässa för de stora och hoppborgsfestival och ansiktsmålning för de små.

 

”Det känns väldigt inspirerande att Mötesplats Ljungdala nu återigen har resurser till att kunna ha bra öppettider och fortsätta driva verksamheten mot nya mål. Den här jubileumsveckan signalerar början på den återstarten”, säger Markus Jensen, verksamhetschef på kultur- och fritidsförvaltningen.

Program med något för alla

Jubileumsveckan på Mötesplats Ljungdala sparkar igång vårens ”nyöppning” med ett program som reflekterar bredden i verksamheten.


Vad sägs om att hoppa i hoppborg, gå på skattjakt eller få en ansiktsmålning? Eller intressanta och spännande föreläsningar för dig som är lite äldre? Lyssna till författaren Mustafa Panshiri som tidigare jobbat som polis, eller hypnotisören Dan Ahtola, känd från TV genom sin medverkan i Talang 2019.

 

”Vi vill att det ska finnas aktiviteter och programpunkter för alla målgrupper som vanligtvis besöker oss, och såklart hoppas vi att dem även kan locka nya besökare. Stora som små är välkomna att fira med oss – det blir en superfest för att hylla vår verksamhet och betydelsen den haft i nu över tio år!”, säger Sara Nilsson, folkhälsopedagog på kultur- och fritidsförvaltningen.


Under hela veckan erbjuder även Mötesplats Ljungdalas café fika till specialpris.


Hela programmet hittar du på Mötesplats Ljungdalas Facebook-sida!

Mötesplats Ljungdala, Hässleholms kommun | Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.