Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad

Sök ett sommarjobb där du gör skillnad!

Vi letar efter dig som har fyllt 18 år och vill sommarjobba inom vård och omsorg. Hos oss får du stötta äldre eller personer med funktionsnedsättning till ett självständigt, socialt och meningsfullt liv på deras villkor. Vi ser fram emot sommaren och att få jobba med dig!

Ett viktigt sommarjobb

Under sommaren har vi behov av att rekrytera kollegor till vård och omsorg. Vi erbjuder sommarjobb med varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter inom äldreomsorgen och funktionsnedsättningsområdet. Du ska ha fyllt 18 år och får gärna läsa eller ha läst vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller någon liknande utbildning. Erfarenhet av att arbeta inom vård, omsorg, skola eller andra pedagogiska verksamheter är meriterande.


Vårdbiträde eller undersköterska till äldreomsorg

Inom äldreomsorgen ger du människor en meningsfull vardag genom att ge personlig omvårdnad, omsorg och social aktivering. Vi jobbar för att varje person efter egen förmåga ska klara så mycket som möjligt själv. Du kan arbeta inom hemtjänst eller på ett äldreboende.

Sök sommarvikariat inom äldreomsorgen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Stödbiträde eller stödassistent till funktionsnedsättningsområdet

Som stödassistent eller stödbiträde stöttar du personer med någon sorts funktionsnedsättning. Vi utgår från personens individuella behov och önskemål när personen får stöd i det dagliga livet. Du kan arbeta på en gruppbostad, som personlig assistent, på ett boende för barn med funktionsnedsättning eller inom psykiatri.

Sök sommarvikariat inom funktionsnedsättningsområdet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Vi matchar dina intressen och kompetenser

Vi anstränger oss för att matcha de intressen och kompetenser du anger i din ansökan med verksamhetens behov av personal under sommaren. I alla våra sommarjobb får du verkligen göra skillnad. Du får även en väg in i arbetslivet - kanske den viktiga första raden i ditt CV. Efter sommaren finns det även goda möjligheter till fortsatt arbete.

Läs vidare om våra sommarjobb och de olika verksamheterna för att ta reda på vad som skulle passa dig. Öppnas i nytt fönster.

Mer information

Har du frågor eller funderingar kring sommarjobb? Hör av dig!

 

Frågor om sommarjobb i äldreomsorgen

Ursula Persson

Assistent

0451-26 65 49

E-post till Ursula Persson

 

Frågor om sommarjobb inom funktionsnedsättning, stöd och service

Paula Svensson

Administratör

0451-26 63 57

E-post till Paula Svensson

 

Alexandra Fogelström

Skötare

0451-26 63 57

E-post till Alexandra Fogelström