Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad

Amra Salihovic ny biträdande förvaltningschef i Hässleholm

Amra Salihovic blir ny biträdande förvaltningschef för kommunledningsförvaltningen i Hässleholms kommun. Det beslutade kommunstyrelsens arbetsutskott under onsdagen.

Amra Salihovic

Amra Salihovic, ny biträdande förvaltningschef för kommunledningsförvaltningen från och med den 30 mars. Fotograf: Patrik Svedberg

Välkommen Amra!

Närmast kommer Amra Salihovic från rollen som gymnasiechef i Kungsbacka kommun. Dessförinnan har hon bland annat arbetat med utvecklingsarbete i Gislaveds kommun. Hon tillträder tjänsten i Hässleholm den 30 mars.


- Jag brinner verkligen för mitt uppdrag i demokratibranschen. Det känns otroligt roligt att nu få bidra till utveckling i Hässleholms kommun och komma tillbaka till mina hjärtefrågor. Att tillsammans med medarbetare, förtroendevalda, invånare och näringsliv få jobba för att skapa goda förutsättningar för alla som bor, lever och verkar i Hässleholms kommun känns oerhört kul och spännande, säger Amra Salihovic.


Den biträdande förvaltningschefen kommer även att vara ställföreträdande kommundirektör.


- Hässleholms kommun är i utveckling och förändring, och vi lägger grunden för detta genom en tillitsbaserad styrning. Här kommer Amra Salihovics erfarenhet och ledarskap vara ett viktigt bidrag till vårt interna förändringsarbete, säger Bengt-Arne Persson, kommundirektör och förvaltningschef för kommunledningsförvaltningen.