Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad

Vi bygger om Skytteliden

Som en del i förberedelserna inför utvecklingen av Hässleholms sjukhusområde bygger vi nu om Skytteliden. Gatan kommer att få två körfält och en ny gång- och cykelväg.

Plats för framtidens sjukvård

Under kommande år kommer Hässleholms sjukhusområde att utvecklas. Region Skåne ska bygga en ny vårdbyggnad för framtidens sjukvård inom ortopedi och en servicebyggnad för effektiv logistik. Det första du kommer märka av detta arbete är att vi bygger om Skytteliden.


Avstängningar från och med november

Arbetet med Skytteliden startar den 1 november 2021 och är beräknat att vara klart i juni 2022. Projektet innebär att du som bor eller jobbar i närheten kommer att påverkas av byggarbetet. Även du som besöker sjukhuset eller förskolan Fornbacken berörs. Delar av Skytteliden kommer att vara avstängd under olika etapper. Vissa parkeringar försvinner och en tillfällig parkering stärker upp under delar av byggtiden.


Håll koll på skyltarna!

Vi ska göra vårt bästa tillsammans med entreprenörerna för att underlätta, men vi vill på förhand be om tålamod med exempelvis byggtrafik, bullriga maskiner och avstängda gator. Vi vill också be dig att vara extra uppmärksam på skyltar och hänvisningar som kommer att förändras under året. Så hjälps vi åt att bidra till trafiksäkerheten, tillgängligheten och framkomligheten under arbetets gång. Tack på förhand!

Mer information

Läs mer om hur du påverkas under de olika etapperna:

Aktuella vägarbeten