Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad

Sjung om studentens lyckliga dar!

Äntligen får våra förväntansfulla studenter ta det där första steget ut i framtiden. Det är ännu ett år med en annorlunda student, med få besökare på plats men desto fler kan följa på distans, när Norra Skåne sänder live från HTS och Jacobsskolan.

Studentbild

Fredagen den 11 juni är studenternas dag och det blir ett anpassat studentfirande på Hässleholms gymnasieskolor.

Det blir en minnesvärd dag trots restriktioner

Klasserna träffas på skolan. Det blir fika, ceremoni, stipendie- och betygsutdelning tillsammans med klassen och eleverna springer ut med sin klass eller grupp utspritt under dagen. Varje elev får lov att ta med sig 2 friska anhöriga som får möta upp utomhus för att titta på utspringet.

 

Det kommer att bli en minnesvärd dag för våra elever med precis allt det härliga som en student ska innehålla. Det blir firande, mat, skratt och upptåg. Men vi håller nere folksamlingarna för att minska smittorisken, säger Mikael Lennartsson, rektor Jacobsskolan.

 

På plats kommer skolorna göra det möjligt att hålla avstånd men lämnar också stort ansvar till besökare att hålla avstånd och lämna skolgården när utspringet är över.

 

Följ utspringet live på webben. Tider för utspring kan du se redan nu, länkar till livesändningen publiceras dagen innan.

www.hassleholm.se/studenten Länk till annan webbplats..

 

Elever och vårdnadshavare får information från och utspringet av skolan.