Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad

Europaforum 2021 arrangeras den 27-28 oktober!

Europaforum Hässleholm är tillbaka i år igen och den 27-28 oktober kommer Kulturhuset i Hässleholm att fyllas av samtal och debatter om högaktuella europeiska ämnen. Evenemanget kommer även att direktsändas.

Årets Europaforum

2021 arrangeras Europaforum Hässleholm för nittonde gången och kommer under två dagar att diskutera aktuella europeiska frågor.

- Vi är glada att nu kunna gå ut med datum för årets arrangemang och ser fram emot att påbörja planeringen inför ett fysiskt evenemang i år, säger Freja Hagsund, projektledare för Europaforum Hässleholm.

Evenemanget kommer att genomföras i enlighet med de restriktioner som gäller i oktober. I nuläget är prognosen att deltagarbegränsningar kommer ha tagits bort vid den tidpunkten. Forumet kommer även att direktsändas från Hässleholm Kulturhus och kunna följas på Hässleholms kommuns Youtube-kanal.

 

Om Europaforum Hässleholm

Europaforum är Sveriges ledande mötesplats för Europafrågor. Syftet är att ge Hässleholms kommun ett nationellt kunskapsvarumärke i Europafrågor samt använda forumet som en plattform för strategisk påverkan. Detta sker genom att öka kunskapen om EU, skapa en livaktig debatt och diskussion om Europas utveckling och minska avståndet mellan beslutsfattare och medborgare. Europaforum genomförs årligen av Hässleholms kommun.

 

Arrangemanget genomförs av Hässleholms kommun i samarbete med EU-kommissionen i Sverige, Europaparlamentets informationskontor i Sverige, Svenska Institutet för Europapolitiska Studier (Sieps), Centrum för Europaforskning vid Lunds universitet och Europa Direkt Hässleholm.

 

Varmt välkommen att delta i årets Europaforum Hässleholm!

Mer information

Arrangemanget är gratis, men föranmälan krävs. Anmälan öppnar till hösten och görs via Europaforums hemsida: www.eu-forum.se. Länk till annan webbplats.

 

För mer information kontakta Freja Hagsund, projektledare Europaforum Hässleholm, via telefon: 0721-93 60 55 eller e-post.