Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad

Nu öppnar Vinslövsbadet inför sommaren

På fredag den 4 juni öppnar friluftsbadet i Vinslöv upp portarna efter att ha fått poolerna ommålade inför årets säsong. Ungdomar upp till 15 år kommer att kunna bada gratis och det blir en halvtimmes längre öppethållande än tidigare. – Äntligen kan vi öppna upp för våra medborgare som vill simma och bada, säger Eva-Lotta Gustafsson, badchef vid kultur- och fritidsförvaltningen, Hässleholms kommun.

Ommålat i båda bassängerna

Både barnbassängen och 25-metersbassängen har genomgått en uppfräschning genom att både väggar och golv har målats om under våren.


-Nu känns det verkligen jätteroligt att vi kan öppna upp igen så att alla badsugna kan få komma hit och bada, speciellt eftersom vi har haft stängt så länge i alla våra simhallar, säger Eva-Lotta Gustafsson, badchef vid kultur- och fritidsförvaltningen, Hässleholms kommun.


Gratis för ungdomar och längre öppethållande

En glädjande nyhet är att ungdomar till och med 15 år badar utan kostnad i år. Öppettiderna utökas med en halvtimme och även midsommarafton håller man öppet några timmar. Därmed kan man bada i stort sett varje dag hela sommaren mellan klockan 10.00-19.00. Midsommarafton är det öppet mellan klockan 10.00-15.00 (midsommardagen stängt). På måndagar mellan klockan 7.00-9.00 är det speciell tid för de som vill motionssimma.


-För att vi ska begränsa spridningen av covid -19 och därmed ha möjligheten att hålla öppet hela säsongen behöver vi hjälpas åt. Vi kommer att ha en mer frekvent städning på anläggningen och ta extra prover av vattnet för att säkerställa en hög vattenkvalitet, säger Eva-Lotta Gustafsson. Men vi ber också våra besökare att hjälpa till genom att hålla avståndet till varandra och att man stannar hemma om man känner sig det minsta sjuk. När man kurerat sig är man varmt välkommen hit igen för att bada och simma och vi hoppas förstås alla på en lång, varm och skön sommar!


25-meters bassäng utomhus

Friluftsbadet i Vinslöv.

Mer information

Vid frågor kontakta:

Eva-Lotta Gustafsson, badchef kultur- och fritidsförvaltningen

Telefon: 0451-26 82 29 eller skicka e-post

Skicka e-post till Eva-Lotta