Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad

Morgonseminarium om återhämtningsfonden 22 april

På torsdag ger EU-kommissionen, Region Skåne och ESF-rådet sina perspektiv på möjligheter för Skånes återhämtning efter pandemin. Välkommen att delta i vårt digitala morgonseminarium!

Seminarium om EU:s återhämtningsfond

Europas ekonomiska återhämtning

EU har beslutat om en plan på motsvarande nästan 8 biljoner kronor för att stödja den ekonomiska återhämtningen i Europa efter coronapandemin. I detta seminarium diskuterar vi hur skånska kommuner och organisationer kommer kunna ta del av EU:s återhämtningsfond. Vilken typ av projekt kan finansieras och hur kan vi förbereda oss inför kommande utlysningar?


Seminariet är öppet för alla och vänder sig särskilt till dig som vill ta del av utlysningar inom återhämtningsfonden.


Talare

Christian Danielsson är chef för EU-kommissionens representation i Sverige. Med 39 års yrkeskarriär, framför allt i höga positioner vid EU-kommissionen, har Christian Danielsson fått betydande kunskap om och erfarenhet av EU-frågor inom flera olika områden. Hans senaste uppdrag var som generaldirektör för generaldirektoratet för grannskapspolitik och utvidgningsförhandlingar.


Liselott Kindborg jobbar som biträdande regionansvarig på Svenska ESF-rådet i Malmö. Hon ansvarar för ESF-rådets verksamhet i Skåne och Blekinge, och är även kontaktperson för utlysningar inom REACT-EU på enheten.


Christian Lindell jobbar som samhällsanalytiker på Region Skåne. Han inriktar sig särskilt mot näringslivs-och arbetsmarknadsfrågor och har kunskap och erfarenhet inom kulturgeografi, statistik, programmering och dataanalys. Christian är känd för att inspirera med sina grafer och statistiska analyser.


Malin Wildt-Persson har en bred kunskap om Skånes utvecklingsarbete genom hennes tidigare erfarenheter av processledning och verksamhetsutveckling på flertalet ledande positioner inom både det offentliga och privata. Hon innehar därmed insyn hos offentliga partners på såväl lokal, regional som nationell nivå. De senaste åren har även Malin även modererat både fysiska och digitala evenemang inom hennes kompetensområden.


Hur deltar jag?

Datum och tid: Torsdag 22 april kl. 09.00 - 10.15

Plats: Zoom. Länk skickas via mail dagen innan evenemanget.

Anmälan till seminariet Länk till annan webbplats.

Arrangörer: Evenemanget arrangeras av Europa Direkt Hässleholm, EU-kontor Skåne Nordost, Europa Direkt Skåne Nordväst och Europa Direkt Sydskåne.

Mer information

Vid frågor om seminariet, kontakta Amanda Lindblad på Europa Direkt Hässleholm. Telefon: 0451-26 82 47. E-post till Amanda.