Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad

I år firar vi med extra omtanke och avstånd

Vi har en annorlunda jul framför oss, och vi måste alla fortsätta att göra uppoffringar för att sätta stopp för smittspridningen. Just nu syns en julhälsning från kommunen på olika platser, bland annat på affischer och digitala skärmar. Visa din omtanke: håll avstånd.

Bild med texten: God Jul och Gott Nytt År - i år firar vi med extra omtanke och avstånd

Vi måste göra annorlunda

Att hålla ett fysiskt avstånd är viktigare än någonsin. Samtidigt står vi inför jul och helger som i vanliga fall innebär julhandel, festligheter och tid för att umgås. I år måste vi hitta nya vägar att visa omtanke och vara nära – på avstånd.

 

Att ladda ner och skriva ut

Vill du sprida budskapet vidare finns det en variant som är fri att ladda ner, skriva ut och sätta upp som en påminnelse om att hålla avstånd.

 

Skylt i A4-format - Visa din omtanke: håll avståndPDF (pdf, 167 kB)

Skylt i A3-format - Visa din omtanke: håll avståndPDF (pdf, 171 kB)

 

Exempel på årets julhälsning:

Bild på keramiktomtar med texten "Årets julklapp: En god insats - du kan påverka. Ge grannen en god jul med ett fysiskt avstånd.
Bild på pyntad julgran med texten "Årets julklap: Din omtanke - med avstånd visar du omtanke även mot den du inte känner.
Bild på Hovdala slott i snö med texten "Årets julklapp: Kärlek på distans - ett extra telefonsamtal nu, och snart är vi nära på riktigt igen.

Mer information