Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad

Publishingpris till #mitthässleholm

I boken #mitthässleholm möter vi olika bilder och berättelser från vår kommun. Både medarbetare och medborgare har bidragit med innehåll, som sedan satts samman till en liten trycksak. Boken har nominerats till Publishingpriset och utsågs under tisdagen som vinnare i kategorin destinationsguider.

Ett uppslag från boken #mitthässleholm. Balkonger med grönska och person som går i skogen.

Boken #mitthässleholm består av blandade bilder från olika platser i kommunen.

Tack till dig som har bidragit!

Publishingpriset är en årlig kommunikationstävling där en jury bedömer trycksaker, webb och film. #mitthässleholm var uttagen som en av fyra nominerade bidrag i kategorin destinationsguider. Juryns motivering till vinsten var ”För en trevligt paketerad guide som ger en bra känsla”.


- Vi är väldigt glada och stolta för att #mitthässleholm och Hässleholms kommun uppmärksammas på det här sättet. Det är extra roligt eftersom boken innehåller många bilder och berättelser som hässleholmarna själva har delat med sig av från kommunens olika platser. Stort tack till alla som bidragit med ord och bilder via Instagram och andra kanaler, säger kommunikationschef Hanna Gardell.


Ditt och #mitthässleholm

#mitthässleholm är i grunden en hashtag där du kan dela med dig av filmer, bilder och berättelser från vår kommun i sociala medier. Det är också ett sätt att synliggöra att vi alla har olika bilder av platsen.


- #mitthässleholm syftar på hela kommunen och de människor och platser som finns här. Ditt Hässleholm kan vara i Vinslöv där mormor bor, i Lursjön där jag alltid badade som liten, på hockeyn i Tyringe eller på hästryggen i Ballingslöv. Det är dessa olika upplevelser, bilder och minnen vi vill lyfta fram med begreppet #mitthässleholm, säger kommunikationsstrateg Emma Ragnarsson.

Boken #mitthässleholm är framtagen av kommunikationsenheten i samarbete med Bergström & Co.


Vill du ha ett ex av boken?

När pandemin inte längre begränsar fysiska besök finns den bland annat att hämta på Stadshuset, Kurhotellet i Tyringe och Norra station.