Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad

Klart med ny omsorgschef

Kommunstyrelsens arbetsutskott beslutade idag att tillsätta Åsa Ollerstam Lundh som ny förvaltningschef för omsorgsförvaltningen.

- Jag är mycket tacksam för förtroendet och ser verkligen fram emot att anta utmaningen som förvaltningschef för omsorgsförvaltningen. Tillsammans med chefer och medarbetare vill jag arbeta för en verksamhet av god kvalitet som bygger på respekt för den enskilde och tillit till medarbetarna, säger Åsa Ollerstam Lundh.

Porträttbild Åsa Ollerstam Lundh

Åsa Ollerstam Lundh är idag avdelningschef för ordinärt boende inom hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen i Malmö stad. Det innebär att hon ansvarar för all hemtjänst, hemsjukvård och korttidsvård inom äldreomsorgen. Verksamheten har 2 600 anställda varav 100 chefer. Hon har tidigare varit chef på olika nivåer i Malmö stad och Attendo Care inom alla de olika verksamhetsgrenar som också finns i Hässleholms kommuns omsorgsförvaltning.


- Vi hälsar Åsa varmt välkommen till Hässleholm! Vi är mycket glada att ha rekryterat en så rutinerad och erfaren chef med bred erfarenhet inom hela verksamhetsområdet. Åsas syn på vikten av att arbeta tillsammans för att åstadkomma resultat borgar för att det här kommer att bli riktigt bra, säger kommundirektör Bengt-Arne Persson.


Den tillförordnade förvaltningschefen Eva Liljekvist Borg kommer att stanna kvar tills Åsa Ollerstam Lundh påbörjar sin tjänst i Hässleholm. Exakt tillträdesdatum är ännu inte helt bestämt.