Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad

Författarbesök i Röda salongen

Efter att ha varit inställt, flyttat och ombokat blir det till slut av. Onsdagen 23 september kl 19.00 kommer Per J Andersson, grundare av resetidningen Vagabond och programledare för Sveriges Radios program Räls, till Hässleholm kulturhus. Hans senaste bok Ta tåget- genom historien, samtiden och in i framtiden handlar om tågresande runt om i världen.

Biljetter kan endast köpas i Hässleholm Kulturhus Biljettkassa och platserna är begränsade till 50 pers fördelade med rekommenderat avstånd i salongen.

Författarbesöket kommer även att livestreamas på Kulturhusets youtubekanal: https://www.youtube.com/channel/UCVkK5oNyZziUU-Ab357AfgQ Länk till annan webbplats.

Det är gratis att titta på livestreamingen. Den som vill kan swisha en valfri summa till bibliotekets Swishnummer: 123061002, märk betalningen med ”Per Live”.

Utställning i biblioteket

I samband med tågföreläsningen kommer delar av Trafikverkets utställning om Nya stambanan projekt Hässleholm-Lund stå på stadsbiblioteket i kulturhuset från lördag 19 september. Den 23 september kommer Hässleholms projektgrupp Nya stambanan att finnas på plats i foajén 1 timme innan föreläsningen i Röda salongen.

Mer information

Du kan använda rutan "Mer information" för kort fakta, kontaktinformation och länkar. "Mer information" är en textmodul med dekorationen "Mer information". Det går bra att ta bort modulen om den inte behövs i din nyhet.