Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad

Anmäl ditt projekt till Mitt Europa

Driver du ett EU-projekt och vill visa upp er verksamhet? Kampanjen Mitt Europa lyfter EU:s och svenska regioners satsningar för samhällsutveckling. Årets kampanj blir helt digital och går av stapeln den 28 september - 4 oktober.

Färgglas bild med texten Vi är med i Mitt Europa

Tusentals projekt i Europa

Många världar har vänts upp och ner sedan coronakrisen slog till. Det är viktigt att nu utveckla samhället och forma en hållbar framtid. Därför vill kampanjen Mitt Europa visa upp den bredd av EU-projekt och insatser som finns och hur de tillsammans bidrar till samhällsutveckling.


För fjärde året i rad deltar Sverige i Mitt Europa, eller Europe in My Region som den heter på engelska, tillsammans med övriga medlemsländer. I kampanjen får alla som driver projekt och företagssatsningar inom någon av EU-fonderna möjlighet att visa upp sin verksamhet. Det gäller tusentals projekt i hela Europa. 2017 deltog Sverige för första gången med stora och små evenemang över hela Sverige och för varje år har kampanjen ökat. Förra året deltog över 150 projekt och i Europa har kampanjen resulterat i totalt över 450 000 besökare per år.


Alla som fått finansiering via följande fonder kan delta i kampanjen:

  • Regionala strukturfondsprogrammen
  • Europeiska socialfonden
  • Landsbygdsprogrammet
  • Havs- och fiskeriprogrammet
  • Leaderområde
  • Interreg


Hur gör man för att delta?

Bjud in till ett digitalt evenemang som till exempel ett webbsänt seminarium, workshop eller en digital rundvisning. Det går också att sprida filmer och artiklar om projektets resultat.

 

Anmäl sedan ditt evenemang på Mitt Europa-kampanjens hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tagga alla sociala inlägg med #MittEuropa och #EUinmyregion. Kampanjen kommer att lyfta utvalda filmer på Mitt Europas Facebooksida och vissa även i myndigheternas egna kanaler. Kom ihåg att filmerna måste vara textade i enlighet med lagen om tillgänglighet.

Mer information

Arrangörer av kampanjen är Europeiska kommissionen i samarbete med Tillväxtverket, Jordbruksverket, Svenska ESF-rådet, Landsbygdsnätverket Leader Sverige och Interregprogrammen.

Läs mer på EUfonder.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Vid frågor kontakta:

Amanda Lindblad, Europa Direkt Hässleholm

telefon 0451-26 82 47 eller e-post till Amanda