Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad

Sommarlov i Hässleholm

I år görs en ny satsning för barn och unga. Under sex veckors tid arrangeras gratis aktiviteter varje vardag under namnet Sommarlov i Hässleholm - både i centrum och i kransorterna.

Aktiviteter i centrala Hässleholm

Hemestern är räddad! Mellan vecka 27-32 erbjuds massor av roliga aktiviteter i stadsparken i centrala Hässleholm, varje vardag mellan kl. 10-16. Vid större aktiviteter förflyttar vi oss till djupadalsparken.


Håll dig uppdaterad om de olika aktiviteterna genom att följa oss på Instagram Länk till annan webbplats. och Facebook Länk till annan webbplats.!


Aktiviteter i kransorterna

Förutom att arrangera aktiviteter i centrala Hässleholm kommer vi även att befinna oss i kransorterna runt om i kommunen en vecka i taget. Även där finns det något att hitta på varje vardag mellan kl. 10-16 under vissa veckor. Bor du i en kransort? Håll extra utkik följande veckor:


  • Vecka 27: Vinslöv
  • Vecka 28: Sösdala
  • Vecka 29: Hästveda
  • Vecka 30: Tyringe
  • Vecka 31: Bjärnum
  • Vecka 32: Vittsjö


Nu kan barn, unga och familjer hitta på något roligt utan att behöva åka iväg. Här kan man möta andra och aktivera sig i allt från diverse fysiska aktiviteter till pyssel och spel, helt gratis såklart. Barn under sju år ska vara i sällskap med en vuxen.


Tillsammans med olika klubbar och föreningar runt om i Hässleholm kommer vi även att arrangera större aktiviteter och turneringar.

 

Håll utkik på efter aktuella uppdateringar i programmet.

 

Sommarlov i Hässleholm Länk till annan webbplats.

 

Var rädd om dig själv och andra

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av coronaviruset och covid-19. Välkommen att vara med på våra aktiviteter när du är fullt frisk.

 

För att minska trängsel vid våra aktiviteter hjälps vi åt att hålla minst två meters avstånd till varandra.

Mer information

Kontakt

Erik af Malmborg, Projektledare

Tel 0736-85 36 44