Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad

Klart med ny förvaltningschef för arbetsmarknads­förvaltningen

Kommunstyrelsens arbetsutskott beslutade under torsdagen att tillsätta Veronica Öhrvik som förvaltningschef för den nya arbetsmarknadsförvaltningen. Veronica tillträder tjänsten den 14 september. Ola Berg, verksamhetschef på Yrkeshögskolan Syd, går in som tillförordnad chef tills att Veronica är på plats.

- Jag ser med spänning fram emot mitt nya uppdrag i den nya arbetsmarknadsförvaltningen. Jag känner mig hedrad över denna möjlighet - det är ett viktigt uppdrag jag tar mig an med stor respekt och ödmjukhet, säger Veronica Öhrvik.

Foto på Veronica Öhrvik, leendes och klädd i svart kavaj.

Veronica Öhrvik. Foto: privat

Veronica Öhrvik kommer närmast från ett uppdrag som enhetschef på arbetsmarknads- och socialförvaltningen i Malmö stad. Hon har tidigare erfarenhet av strategiska frågor kring arbetsmarknad och försörjningsstöd.

 

- Vi hälsar Veronica varmt välkommen till Hässleholm! Som en erfaren ledare med driv och tillit ser vi fram emot att hon ska leda vår nya förvaltning, säger kommundirektör Bengt-Arne Persson.


Arbetsmarknadsförvaltningen samlar verksamheterna från avdelningen arbetsmarknad och kompentensutveckling på kommunledningsförvaltningen samt ekonomiskt bistånd på socialförvaltningen. Förvaltningen träder i kraft den 1 juli.