Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad

Direktsänt studentutspring

Studentutspring 2019

Årets studentutspring  på Jacobsskolan och Hässleholms tekniska skola direktsänds! Sändningen pågår hela dagen den 12 juni mellan kl. 9-16. Mellan utspringen blir det intervjuer med mera.

Fler får del av studentfebern

Mitt i det ansträngda läget med råd att hålla avstånd och inte träffa personer i riskgrupper vill Hässleholms kommun göra det möjligt för fler att följa dagens festligheter på distans.

 

- Det finns naturligtvis alltid anhöriga som av olika skäl inte kan delta. I år blir det möjligt för alla att följa firandet i realtid, säger Jan-Olof Olofsson.

Sändningen är ett samarbete med Norra Skåne och är tillgänglig för alla som vill följa utspringen. Länken nås på nsk.se. Filmen ligger kvar i 30 dagar.

 

- Vi är glada att i samarbete med Norra Skåne erbjuder vänner och familj att följa utspringen live trots det rådande läget. Kanske kan den här möjligheten göra att ännu fler kan delta i firandet, säger Jan-Olof Olofsson, verksamhetschef Hässleholms gymnasium.

 

- Vi på Norra Skåne är väldigt glada över att vi kan hjälpa till att lyfta studentfirandet i dessa svåra tider. Genom direktsändning på plats den 12 juni och visning 30 dagar därefter på nsk.se ger vi studenternas nära och kära möjlighet att vara med, säger Christian Haglund, Plats- Försäljnings- & Marknadschef på Norra Skåne.