Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad 2020-03-04 av Caroline Wendel

Har du en solcellsanläggning som du vill visa upp?

Den 17 maj kommer solcellsägare, runt om i Sverige, visa upp sina anläggningar för intresserade besökare. Har du en anläggning som du vill visa upp?

Safari för solcellsanläggningar

Solsafari äger rum i nästan alla län i Sverige den 17 maj. Syftet är att öka intresset för solceller och att ge besökare möjlighet att titta på anläggningar.


Har du en solcellsanläggning som du vill visa upp?

Om du har en solcellsanläggning som du kan tänka dig att visa upp för besökare ska du vända dig till Energikontoret Skånes hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för mer information och anmälan. Sista anmälningsdag är den 25 mars.


Första Solsafarin i Skåne

Solsafari genomförs den 17 maj i 18 av 21 län i landet. Skåne medverkar för första gången. Safarin har jämförts med konstrundan, fast med solceller. Under några timmar kan solcellsintresserade åka runt och titta på olika anläggningar och ställa frågor till ägarna.


Solsafari samordnas och organiseras i Skåne av Energikontoret Skåne, Solar Region Skåne, Energi-och klimatrådgivarna i Skåne samt Länsstyrelsen.

Mer information

Om du är nyfiken på att skaffa solceller kan du ringa din kommunala energi - och klimatrådgivare, på 0451 - 26 83 29, för tips och råd.