Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad 2019-11-27 12.33

Ella Förskola nominerad till hållbarhetspris

Det är tidningen Recycling som nominerat förskolan till deras årliga utmärkelse, Årets Hållbarhetspris för skolor & ungdom, för deras arbete för en hållbar utveckling med plastreducering och återvinning.

Det är jätteroligt att vi får den här uppmärksamheten. Att de gillar vårt sätt att tänka och att det vi gör uppskattas, säger Barbara Rogowski, rektor på Ella Förskola.

Utmärkelsen är allas

Alla nominerade får skicka en representant för att delta på Återvinningsgalan i Stockholm den 30 januari då priset delas ut. Exakt vem eller vilka som följer med är ännu inte bestämt berättar Barbara som hoppas att de har möjlighet att åka.

 

Många är delaktiga i arbetet, pedagogerna som sköter arbetet i vardagen och barnen som deltar på sitt sätt, säger Barbara Rogowski som är mycket stolt över förskolans arbete.

Priset delas ut den av tidningen Recycling på deras årliga återvinningsgala den 30 januari.

 

Årets Hållbarhetspris för skolor & ungdom

Utmärkelsen Årets Hållbarhetspris för skolor och ungdom går till ett initiativ, projekt eller motsvarande, där skolor och/eller ungdomar gjort en insats för ökad hållbarhet och bättre miljö. Mottagaren av priset erhåller dessutom 10 000 kronor från SIMS Hållbarhetsfond.

Mer information